کدام رنگها خوشمزهترند؟

نتیجه یك تحقیق؛ کدام رنگها خوشمزهترند؟
به گفته "بتینا پیکواراز فایز من"، ظروف حاوی غذا و آشامیدنی میتواند ویژگیهایی نظیر طعم و بوی غذا را افزایش دهد. پیش از این محققان دریافته بودند که ظروف زرد رنگ در ایجاد احساس بهتر درباره طعم لیموترش و نوشیدنیهای شیرین موثر است.نوشیدنیهایی در ظروفی با رنگهای سرد مانند آبی نیز در رفع تشنگی بهتر عمل میکنند و همچنین آشامیدنیهای صورتی نیز طعم شیرین بیشتری دارند.
"فایز من" محقق این پژوهش تاکید کرد که این یافتهها میتواند برای کارخانجات غذایی و رستوران داران موثر واقع شود.
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 17 دی 1391 | نام دانشجو: خانم عموشاهی | طبقه بندی: اطلاعیه و اخبار، | نظرات()